Támogatóink

Időpontfoglalás
Térkép
Webshop

Közel három millió lakos, 18 éven aluli korosztálya számára biztosítunk állami finanszírozás keretében magas színvonalú komplex gyermek- és ifjúságpszichiátriai ellátást az Alapítvány által működtetett Vadaskert Kórház és Szakambulancia által. Az orvosi, diagnosztikai és gyógyító feladat mellett tevékenységünk pszichológiai és gyógypedagógiai kivizsgálásra is kiterjed. Kórházunkban az országban elsőként állítottunk fel olyan fejlődési zavarokkal foglalkozó centrumot, mint például a Tourette-szindróma vagy kényszerbetegség. Területi ellátási kötelezettségünknek megfelelően ambulanciánkon a tavalyi évben összesen 7400 esetet láttunk el, ebből 3500 új beteg volt. A gyógyító munka mellett számos hazai és nemzetközi kutatás kezdeményezői és résztvevői vagyunk, valamint részt veszünk a szakemberek képzésében, előadásokat, tanfolyamokat szervezünk.

Támogatásukkal hozzájárultak, hogy az ország mintegy harmadát lefedő ellátási területünkből évente hozzánk érkező 1500 bentfekvő és 4500 ambulánsan ellátott gyermek még jobb körülmények között gyógyulhasson. Az állami finanszírozás biztosítja, hogy a minket felkereső családok számára az ellátás ingyenes, de ezen túl szinte semmilyen fejlesztésre nem biztosít lehetőséget.

Köszönjük a támogatásokat!

Unicef Magyarország

https://unicef.hu/

Microsoft már második éve támogatja kórházunk munkáját, 300 darab Microsoft 365 vállalati alap-, és 10 vállalati prémium csomaggal. Köszönjük!

Britannica International School
https://britannicaschool.hu

Pagony Kiadó
https://www.pagony.hu

Hard Rock Cafe
www.hardrock.com/cafes/budapest/hu

Horizon Development Kft.
www.horizondevelopment.hu

Köszönjük Tárnok János -nak, hogy épített számunkra egy gyönyörű növényfalat, és mindenki másnak, aki hozzá járult a növényfal kialakításához.

A második kerületben működő Alex Hair Salon 10 éves születésnapi ünnepségén a Vadaskert Alapítvány kapott ajándékot a Szalontól.
Szeretnénk megköszönni ezt a számunkra fontos adományt, hiszen ennek a jelentős összegnek a segítségével a Vadaskert Kórház és Szakambulancia udvarát és sportpályáját kezdhetjük felújítani, aminek a gyerekek nagyon fognak örülni!!

Köszönjük Müller Mónikának  (www.mullermonika.hu ) a lakberendezési tanácsokat, és adományait melyek között tapéták és kiegészítők teszik barátságosabbá kórházunkat!

 

Köszönjük a Marczibányi Sportcentrumnak a sok-sok adomány labdát!

Köszönjük a Budapesti Fesztiválzenekar Zenevár programjának hogy eljöttek hozzánk, zenéltek nekünk, és mi is zenélhettünk velük együtt! Nagyon nagy élmény volt a gyerekeknek!

BFZ/Kurcsák István

Köszönjük a BT (British Telecommunications) munkatársainak, hogy egy önkéntes nap keretein belül a Vadaskert Kórház és Szakambulancia kerítését és a bejárati kapuját felújították, és a gyerekek számára kerti veteményes ládát alakítottak ki.

Nagyon köszönjük az Optimall Optika ajándék védőszemüvegeit, az akut ellátásban dolgozó kollégáink számára óriási segítséget jelent most.

Weblap: www.optimallwebshop.com/

Facebook >>

Köszönjük a szőnyeg adományt, a Top Trade Kft.-nek, amivel a gyermekek váróját fogjuk szépíteni.

Weblap: www.toptrade.hu

Facebook >>

 

Köszönjük az expodom.hu (E X P A N D E K O) -nak, hogy támogat minket egy rendezvénysátorral.

 

Weblap: https://www.expodom.hu/

 

Köszönjük a biztributor Kft. -nek, hogy 2020 -ban 110 darab BitDefender licenccel támogatja alapítványunkat céljai elérése érdekében.

„A biztributor Kft. 2021 -ben is 100 darab BitDefender Gravity Zone Business Security és 10 darab BitDefender Internet Security licenc-csomaggal támogatja intézményünk működését.  A betegeink és a dolgozóink nevében ezúttal is köszönjük a támogatást.”

Weblap: https://biztributor.hu/

 

Nagyon meglepett hogy a BRIMO társáság támogatni szeretne minket. Egy összecsukható kerti pavilont adományozott alapítványunk számára. A pavilon nagyon hasznos lesz számunkra, hiszen lehetőséget ad szabadtéri terápiás foglalkozások szervezésére.

 

Köszönjük az UNICEF -nek, hogy maszkokkal és fertőtlenítő szerekkel támogatta alapítványunkat.

iratkozz fel

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel, és értesüljön az elsők között képzéseinkről, programjainkról, szolgáltatásainkról!