Időpontfoglalás – Vadaskert Alapítvány

Időpontfoglalás

Időpontfoglalás
Térkép
Webshop

Kedves Szülők és Törvényes képviselők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelentkezések nagymértékű növekedése miatt a bejelentkezések feldolgozása több hetet vesz igénybe.

Időpontot legkorábban pár hónap múlva tudunk biztosítani.

Megértésüket köszönjük!

Amennyiben gyermekénél sürgős ellátást igénylő tünetek merülnek fel, telefonon keresse kórházunkat, telefonszám: +36-1-392-1400

Új páciens bejelentkezése:

Ambuláns vagyis járóbeteg konzultációra kizárólag online időpontkérés lehetséges, az alábbi linken. Kérjük, vegye figyelembe, hogy időpontot csak a gyermek törvényes képviselője kérhet. A gördülékeny betegellátás érdekében kizárólag az ellátási területünkről érkező, előjegyzett időpontban tudjuk fogadni pácienseinket.

Ellátási területünk listája a következő linken található:

Vadaskert ellátási terület

Bejelentkezés

 

Kontroll időpont egyeztetés / Gondozott páciensek ügyintézése:

Kontroll időpont

vagy a következő e-mail címen: jelentkezes@vadaskert.hu

 

Receptkérés és igazolások meghosszabítása:

A gyermek reguláris gyógyszerének felírását, illetve az emelt CSP, gyógyszer felírási javaslatot, GYOD stb. kérésüket kizárólag e-mailben jelezzék: jelentkezes@vadaskert.hu

A zavartalan betegellátás érdekében kizárólag ezen időpontokban, az alábbi telefonszámon tudjuk hívásukat fogadni: 06 70 370 8435   

Megértésüket köszönjük! 

Nap Időintervallum
Hétfő 9:00 – 12:00
Kedd 9:00 – 12:00
Szerda 9:00 – 12:00
Csütörtök 9:00 – 12:00
Péntek 12:00 – 14:00

A kontroll vizsgálatokhoz lehetőség van telemedicinális eszközökkel is biztosítani az ellátást.

Kérjük, olvassa el intézményünk telemedicinális ellátásról szóló protokollját, ill. tekintse meg a gyakran felmerülő kérdésekre adott válaszainkat is.

COVID-19 információk:

A 484/2020. (XI. 10.) számú kormányrendelet 1. 1. § alapján kötelező a maszk viselése intézményünkben is, felnőttek és 6 év feletti gyerekek számára. Kérjük, hogy az ambuláns és osztályos ellátásra maszkban érkezzenek.

Kérjük, hogy akár sürgős, akár előjegyzett időpontra érkezik, mind a gyermek, mind kísérője maszkban érkezzen. A kontaktusszám minimalizálása érdekében egy gyermeket lehetőség szerint egy törvényes képviselő kísérjen. Ha megoldható, igyekezzenek a tömegközlekedést kerülve eljutni intézményünkbe. Lázas vagy COVID-19 fertőzésre gyanús beteg számára elektív ellátás intézményünkben nem biztosítható, ezért ha ilyen tüneteket tapasztal, kérjük, hogy ne jelenjenek meg az előjegyzett időpontban; új időpont egyeztetése érdekében keressék intézményünket.

Kérjük, hogy érkezéskor használják a váróban elhelyezett kézfertőtlenítőt. A váróban és az intézmény egyéb helyiségeiben a többi betegtől és a személyzettől tartsanak min. 1,5 méter távolságot. Kollégáink ebben az időszakban mellőzni fogják az egyébként szokásos kézfogást bemutatkozáskor; kérjük, ne tekintsék ezt udvariatlanságnak, ez csupán a megelőzés része.

Együttműködésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

 

 

iratkozz fel

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel, és értesüljön az elsők között képzéseinkről, programjainkról, szolgáltatásainkról!