Időpontfoglalás

Időpontfoglalás
Térkép
Webshop

Kedves Szülők és Törvényes képviselők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az extrém módon megnövekedett jelentkezők miatt, a bejelentkezések feldolgozása, 2-3 hetet vesz igénybe.

Időpontot legkorábban pár hónap múlva tudunk biztosítani.

Megértésüket köszönjük!

2021.09.29.

 

A járványügyi eljárásrendünket az alábbiak szerint módosítottuk, tekintettel a kialakult járványhelyzetre és szabályozásra:

2021. március 8-tól csak negatív teszttel rendelkező gyermekek esetében tudjuk biztosítani a kórházi ellátást. A Kórházunkba érkező gyermekek gyors tesztelését a felvétel napján ingyenesen elvégezzük. Az ambuláns ellátásra a fentiek nem vonatkoznak, ambulanciáink a megszokott rendben működnek.

Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

 

 

Kedves Szülők / Gondviselők!

Kérjük, figyelmesen olvassák el a működési rendünkről szóló tájékoztatásunkat!
Amennyiben gyermekénél sürgős ellátást igénylő tünetek merülnek fel, telefonon keresse kórházunkat: (telefonszám: +36-1-392-1400)

Új páciens bejelentkezése:

Ambuláns vagyis járóbeteg konzultációra kizárólag online időpontkérés lehetséges, a következő linken. Kérjük, vegye figyelembe, hogy időpontot csak a gyermek törvényes képviselője kérhet. A gördülékeny betegellátás érdekében kizárólag az előjegyzett időpontban tudjuk fogadni pácienseinket.

Bejelentkezés

Kontroll időpont egyeztetés / Gondozott páciensek ügyintézése:

Kontroll időpont

A zavartalan betegellátás érdekében kizárólag ezen időpontokban, ezen a telefonszámon tudjuk hívásukat fogadni. Megértésüket köszönjük! 

Nap Időintervallum Telefonszám
Hétfő 11:00-17:00 +36-1-392-1400
Kedd 11:00-17:00 +36-1-392-1400
Szerda 11:00-17:00 +36-1-392-1400
Csütörtök 11:00-17:00 +36-1-392-1400
Péntek 11:00-17:00 +36-1-392-1400

 

E-mailben is rendelkezésükre állunk, a nap bármely időszakában: jelentkezes@vadaskert.hu

A kontroll vizsgálatokhoz igyekszünk telemedicinális eszközökkel biztosítani az ellátást.

Kérjük, olvassa el intézményünk telemedicinális ellátásról szóló protokollját, ill. tekintse meg a gyakran felmerülő kérdésekre adott válaszainkat is.

 

Sürgős esetben:

Amennyiben gyermekénél sürgős ellátást igénylő tünetek merülnek fel, telefonon keresse kórházunkat: (telefonszám: +36-1-392-1400)

 

COVID-19 információk:

A 484/2020. (XI. 10.) számú kormányrendelet 1. 1. § alapján kötelező a maszk viselése intézményünkben is, felnőttek és 6 év feletti gyerekek számára. Kérjük, hogy az ambuláns és osztályos ellátásra maszkban érkezzenek.

Kérjük, hogy akár sürgős, akár előjegyzett időpontra érkezik, mind a gyermek, mind kísérője maszkban érkezzen. A kontaktusszám minimalizálása érdekében egy gyermeket lehetőség szerint egy törvényes képviselő kísérjen. Ha megoldható, igyekezzenek a tömegközlekedést kerülve eljutni intézményünkbe. Érkezéskor megmérjük majd a gyermek és kísérője testhőmérsékletét, ill. ki kell majd tölteni egy COVID-19 tüneteiről szóló kérdőívet. Lázas vagy COVID-19 fertőzésre gyanús beteg számára elektív ellátás intézményünkben nem biztosítható, ezért ha ilyen tüneteket tapasztal, kérjük, hogy ne jelenjenek meg az előjegyzett időpontban; új időpont egyeztetése érdekében keressék intézményünket.

Kérjük, hogy érkezéskor használják a váróban elhelyezett kézfertőtlenítőt. A váróban és az intézmény egyéb helyiségeiben a többi betegtől és a személyzettől tartsanak min. 1,5 méter távolságot. Kollégáink ebben az időszakban mellőzni fogják az egyébként szokásos kézfogást bemutatkozáskor; kérjük, ne tekintsék ezt udvariatlanságnak, ez csupán a megelőzés része.

Együttműködésüket köszönjük, jó egészséget kívánunk!

 

Látogatási rend a Vadaskert Kórházban- Érvényes: 2021.05.24-től visszavonásig

  1. Az intézménybe történő belépéskor testhőmérséklet mérés és kézfertőtlenítés szükséges.
  2. A látogatás megkezdése előtt a recepción kell bejelentkezni.
  3. Egy gyermeket egy szülő/gondviselő látogathat naponta.
  4. A látogatás kizárólag az alábbi időpontokban és időtartamban a látogatásra kijelölt helyen történhet.
  5. Látogatási idő:

Hétköznap: 17:00-18:00 h között

Hétvégén: 10:00-18:00 h között maximum 1 óra

  1. A látogatási idő alatt mindvégig 3 rétegű sebészeti vagy FFP2-FFP3, vagy ezzel azonos besorolású maszkot kell viselni.
  2. Amennyiben csomagot szeretne beküldeni a gyermeknek, úgy a recepciós kollégáknak adja le.
  3. Jelen látogatási rendről a nyilatkozó törvényes képviselőnek kötelessége tájékoztatni a fiatalt esetlegesen látogató másik szülőt/gondviselőt.

iratkozz fel

Iratkozzon fel!

Iratkozzon fel, és értesüljön az elsők között képzéseinkről, programjainkról, szolgáltatásainkról!