Kiskirályok a családban

Megjelent a Mindennapi Pszichológia Magazin legújabb különszáma, melyben munkatársaink publikációi is olvashatók ADHD, tik zavar, kényszeres tünetek és autizmus témákban.

Válogatássorozatunk hetedik számában megadjuk a pontos receptjét annak, hogy hogyan kell elkényeztetni gyermekeinket, hogyan neveljünk belőlük kibírhatatlan, igazi kis hisztigépeket, mik azok a módszerek, melyekkel hosszú távon nemcsak őket lökjük rá a kétségbeesés játszmákkal kikövezett lejtőjére, hanem saját magunkat is, mint szülőt.  A Mindennapi Pszichológia Best Of 7 – Kiskirályok a családban ugyanakkor azoknak is hasznos olvasmány lehet, akik mindezek helyett megpróbálnának inkább működő példákat kapni szeretet, dicséret, indulatkezelés, viselkedészavarok, motiváció és tanulás témakörökben, hogy gyermekeiknek boldog, szorongás- és megfelelési kényszer-mentes gyermekkort teremtsenek..

A tartalomból:

Örömből sosem elég – A főszerkesztő előszava • Kiskirályok a családban – avagy az elkényeztetésről • Káosz a nevelési elvekbenA túlvédett gyerekÉn a lelkem is kiteszem – Az anyai túlvédésről három felvonásban • A dicséret visszaütCsaládok az indulatok örvényébenHogyan kezeljük gyermekeink indulatait?Anya, mérges vagyok!Harag-szelídítőkNem elrontották – így született. Az ADHD • TeljesítményszorongásTúl a babonán – avagy a kényszerek markában • Gyermekek, akik „kilógnak” a sorból

Kiadványunk kapható az újságárusoknál, rendelhető weboldalunkon az alábbi gombra kattintva: