Vadaskert Szülők Iskolája

A Vadaskert Alapítvány soron következő SZÜLŐK ISKOLÁJA előadását dr. Garas Péter gyermekpszichiáter tartja az internetfüggőségről.

Mit jelent az internetfüggőség? Veszélyesek-e az online játékok? Milyen árulkodó jelekre figyeljünk? Hogyan segíthetek szülőként?

Számtalan kérdést vet fel az a tény, hogy a fiatalok, gyerekek kommunikációs szokásai, játékai az elmúlt időszakban nagymértékben átalakultak.
Az előadással segítséget szeretnénk nyújtani azoknak, akiknek nehézségeit okoznak ezek a kihívások és szeretnék megismerni, hogy hol vannak az online tér határai és azok milyen kockázatokat rejtenek magukban.
A fenti kérdések megválaszolásán túl, kitérünk az erőszakos játékok személyiséget érintő hatásaira is, valamint arra is, hogy szülőként mit tehetünk az internetfüggőség kialakulásának megelőzése érdekében.

Az előadásra várunk minden olyan szülőt, akit érint vagy érdekel a téma, de szívesen látunk pedagógusokat, leendő szülőket, egyetemi hallgatókat is.

Előadó: dr. Garas Péter gyermekpszichiáter
Helyszín: Vadaskert Alapítvány, 1021 Budapest, Lipótmezei út 1- 5.
Időpont: 2019. február 20. 17h -18.30h

A jelentkezés február 19-ig lehetséges. Regisztrálhat a szulokiskolaja@vadaskert.hu e-mail címen, vagy online is tud jegyet vásárolni a TIXA oldalán.

https://tixa.hu/szulok-iskolaja-az-internetfuggosegrol?fbclid=IwAR1usMVDdkP28bGtqs2eZgEcjUBkqiS6ZIZJomaKBcxvAizfD4OR7Eoxids

Jegyek korlátozott számban 2400 Ft-ért vásárolhatók, mely összeggel a Vadaskert Alapítvány munkáját támogatják. A jegyek a helyszínen is megvásárolhatóak a regisztrációt követően.