Bejelentkezés

Betegek jelentkezése

Betegeink ellátása során köz-finanszírozott kapacitásunk optimális kihasználása érdekében területi ellátási kötelezettségünknek megfelelő lakcímekről tudunk jelentkezéseket fogadni. Az Önök lakóhelye szerint illetékes gyermek- és ifjúságpszichiátriai ellátóhelyről az ÁNTSZ honlapján http://84.206.43.26:7080/ellatas/xtek/?0 tájékozódhat.

TOVÁBB AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPHOZ >>

Az ott megjelölt területeken kívül ambuláns időpontot biztosítunk még Budapest III. kerületéből jelentkező páciensek számára. Az intézményünkben évek alatt kiépült speciális diagnosztikus és terápiás eszközök alkalmazása miatt tikek, ill. Tourette-szindróma gyanúja esetén kötelező ellátási területünkön kívülről is fogadunk betegeket.

Ha most először jelentkeznek nálunk, gyermeke problémájának feltérképezése, az esetleges gyermekpszichiátriai zavarok diagnosztizálása egy első ambuláns vizsgálaton kezdődik meg. Ennek keretében tájékozódó beszélgetésre kerül sor, amelynek során az aktuális problémák és tünetek megbeszélésén túl a lényegesebb társuló nehézségek és az eddigi kórtörténet feltérképezése zajlik. Ezt követően beszéljük meg Önökkel a felmerülő diagnózisokat, az esetlegesen szükséges további vizsgálatokat és a szóba jövő kezelési lehetőségeket. A vizsgálati időpontot lehetőség szerint a gyermek törvényes képviselője kérje. Kérjük, hogy a  gyermek a törvényes képviselő, vagy általa írásban megbízott személy kíséretében jöjjön el az  első vizsgálatára.  Első vizsgálatra időpont a honlapunkon keresztül, egy online űrlap kitöltésével kérhető.

A  jelentkezésére e-mailben küldjük meg a választ, ezért fontos, hogy adjanak meg egy email címet, amelyre a választ elküldhetjük. A honlapon keresztül történő jelentkezéshez kattintson a lap alján található linkre. Amennyiben az online jelentkezés nem megoldható, telefonon is kérhető időpont: kedden és csütörtökön 11:00-12:00 óra között a (06-1) 392-1400 számon.