Szocális -kommunikációs készség fejlesztés

Szociális-kommunikációs készségfejlesztő csoport a Vadaskertben

Kiket várunk?
Azokat az 5-8 éves gyermekeket várjuk kiscsoportos foglalkozásainkra, akik bár jó beszédkészséggel rendelkeznek, társas kapcsolataikban nehézségeik adódnak, szociális-és kommunikációs készségeik terén megsegítést igényelnek.

Mi a csoport célja?
A tréning során célunk a gyermekek önismeretének, szociális- és kommunikációs készségeinek, az érzelmek azonosításának és kifejezésének fejlesztése, és az önbizalmuk erősítése. A foglalkozások során viselkedésterápiás eszközök használatával lehetőséget kínálunk a gyermekeknek kommunikációs technikák gyakorlására és a társas viselkedés szabályainak elsajátítására.

A készségfejlesztő tréning összesen nyolc alkalmat foglal magában, ebből az első és az utolsó a szülők számára tartott konzultációs alkalom. Az első konzultáció során a szülők betekintést nyerhetnek a tréning felépítésébe, témáiba, menetébe. A záró szülőkonzultáció célja a tapasztalatok összegzése, illetve a tanult technikák, módszerek ismertetése, melyek hasznos segítségül szolgálhatnak a családok mindennapjaiban.

Díja
48.000 Ft/fő/8 alkalom
mely két részletben is fizethető és mely összeg az alapítvány munkáját támogatja.

A foglalkozásokat tartja:
Hendrich Beáta (gyógypedagógus), Kis Sarolta (gyógypedagógus)
Kálmán Rebeka (gyógypedagógus)
dr. Madarassy-Szűcs Anna (orvos)

Jelentkezés és bővebb információ:
tarsas@vadaskert.hu