Rólunk írták

Dudok Andrásné Etelka

Unokám 1 hete van ott! A második nap már nem fért a táblán a dicsérete. Haza sem vágyódott, pedig aztán otthon tele a ház játékkal és a számítógépről meg nem is beszélve. 5 nap után nem lehet ráismerni.Nyugodt, kiegyensúlyozott,hihetetlen,pedig semmi gyógyszert nem szed és nem is kell neki!! Pedig az iskolatársak tudnának mesélni!  Csak köszönet az ott dolgozóknak és DR.nőknek!!!!!!!

Tihanyi Kata

Nekem nagyon sokat segített kb 13 evvel ezelőtt! Ha nem vittek volna be én mar lehet nem élnek! Szigorúság van de ez kell is! Én szerettem ott lenni! Nekem csak pozitív élmenyeim vannak. Köszönöm!!!

Nagy Marci

Nekem 17 évesen szerencsém volt részt vennem egy csoportos terápián ami kb. 2 hét volt nagyon sokat segített az élet bármilyen területén hasznosítani tudom az ott szerzett tapasztalataimat, főként a kapcsolat teremtésben, probléma megoldásban, különbséget tudok tenni a jó és a rossz között, nem teszek emberek között különbséget, egy hajléktalan és egy milliomos gazdag vállalkozó,számomra ugyan olyan emberé vált hiszen mindenki egyen rangú megszületünk és meghalunk majd ! Nincs olyan hogy én vagy bárki, más embernek számítana! El fogadok mindenkit olyannak amilyen ! Köszönöm a segítségüket.