Időpont kérés

Új betegek jelentkezése

Betegeink ellátása során köz-finanszírozott kapacitásunk optimális kihasználása érdekében területi ellátási kötelezettségünknek megfelelő lakcímekről tudunk jelentkezéseket fogadni. Az Önök lakóhelye szerint illetékes gyermek- és ifjúságpszichiátriai ellátóhelyről az ÁNTSZ honlapján http://84.206.43.26:7080/ellatas/xtek/?0 tájékozódhat. Az ott megjelölt területeken kívül ambuláns időpontot biztosítunk még Budapest III. kerületéből jelentkező páciensek számára.

TOVÁBB AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPHOZ >>

Ambulanciánkra a fekvőbeteg ellátási területünkről is fogadjuk a betegeket.

Az intézményünkben évek alatt kiépült speciális diagnosztikus és terápiás eszközök alkalmazása miatt tikek, ill. Tourette-szindróma gyanúja esetén kötelező ellátási területünkön kívülről is fogadunk betegeket.

Ha most először jelentkeznek nálunk, gyermeke problémájának feltérképezése, az esetleges gyermekpszichiátriai zavarok diagnosztizálása egy első ambuláns vizsgálaton kezdődik meg. Ennek keretében tájékozódó beszélgetésre kerül sor, amelynek során az aktuális problémák és tünetek megbeszélésén túl a lényegesebb társuló nehézségek és az eddigi kórtörténet feltérképezése zajlik. Ezt követően beszéljük meg Önökkel a felmerülő diagnózisokat, az esetlegesen szükséges további vizsgálatokat és a szóba jövő kezelési lehetőségeket.

A vizsgálati időpontot lehetőség szerint a gyermek törvényes képviselője kérje.

Kérjük, hogy a  gyermek a törvényes képviselő, vagy általa írásban megbízott személy kíséretében jöjjön el az  első vizsgálatára. A gyermekkel együtt élő, illetve vele szoros kapcsolatban álló családtagokat is szívesen fogadjuk.

Első vizsgálatra időpont a honlapunkon keresztül, egy online űrlap kitöltésével kérhető. A  jelentkezésére e-mailben küldjük meg a választ, ezért fontos, hogy adjanak meg egy email címet, amelyre a választ elküldhetjük.

A honlapon keresztül történő jelentkezéshez kattintson a lap alján található linkre.

Amennyiben az online jelentkezés nem megoldható, telefonon is kérhető időpont:

Hétfőtől péntekig 12:00-13:00 óra között

(06-1) 392-1435
(06-1) 392-1445

TOVÁBB AZ ONLINE JELENTKEZÉSI LAPHOZ >>

Régi betegek

Visszatérő betegeink számára bejelentkezés:

TELEFON: +36 1 3921 400
ezen a számon a nap bármely szakában a recepciós kolléga segít a kezelőorvos megtalálásában vagy üzenetet vesz át.

EMAIL: a kórház honlapján keresztül tudják elérni munkatársainkat: a továbblépéshez kattintson ide >>

Postacím: 1021 Budapest, Lipótmezei út 1-5.