Állás

Gyermek- és ifjúságpszichiáter szakorvos 

A munkakör betöltésére gyermek- és ifjúságpszichiáter, vagy a terület iránt érdeklődő, pszichiáter szakvizsgával rendelkező szakorvost várunk.

Főbb Feladatok:

A Vadaskert Kórház egyik 8-10 ágyas részlegének vezetése, ahol szakorvosjelöltekből, pszichológusból, gyógypedagógusból és ápolókból/foglalkoztatókból álló team közös munkáját koordinálja majd.  Az osztályos klinikai munka intézményünkben túlnyomórészt előjegyzés alapján történik.

A munkaidő kisebb része (kb. 20%-a) ambuláns betegellátás célját szolgálja. Az osztályos és ambuláns munkát folyamatos belső képzések és esetmegbeszélések egészítik ki, hogy egyetlen kolléga se maradjon magára a felmerülő kérdésekkel és a nehezebb esetekkel.

A kórház 24 órás ügyeletet biztosít, amelyben leendő kollégánk elsősorban készenléti feladatokat lát majd el.

Bérezés:

A fizetés a mindenkori egészségügyi bértáblához igazodik. Az alapbér igény szerint intézményünkben zajló kutatásokban, illetve magánfinanszírozott rendelésben való részvétellel növelhető; az ilyen jellegű tevékenységekhez a munkáltató munkaidő kedvezménnyel járul hozzá.

Az anyagi lehetőségeken túl a munkáltató a törvény által engedélyezett maximális mértékben számítja be munkaidőnek a továbbképzéssel töltött időt (évi 10 munkanap).

Fényképes szakmai önéletrajzokat a következő e-mail címre várjuk: info@vadaskert.hu